Author: admin

Tak Payah Jual

Tak Payah Jual

Salam Hi. Harini amy tak tau nak tulis apa.. amy cuma tau amy nak tulis and amy kene tulis… sekarang ni tgh duduk sebelah husband amy.. x selesa.. sbb dia blh tgk amy tulis apa. Tgh duduk sebelah eh bukan depan tv.. tapi nampak mcm suami amy x baca pun.. hehe.. tapi dia blh tgk lol. entah2 …

+ Read More

Kenapa Amy buat business Jihad Ekonomi ni

Kenapa Amy buat business Jihad Ekonomi ni

Assalamualaykum dan selamat sejahtera. Apa kabar semua?  semoga sihat selalu insyaA Amy nak citer sikit ni. Harap u all dpt inspirasi dr cerita amy Bismillahirrahmanirrahim… CERITA BUDAK NAKAL… Sejak kluar skola menengah, mak Amy dah ajak amy masuk Herbalife. Masa tu Amy blaja mcm2 psl bisnes, mcm mane nak cari prospek, apa benda prospek ni, …

+ Read More

What you can do to find your Life Purpose :)

What you can do to find your Life Purpose :)

I recently heard a podcast of Melyssa Griffin’s.. dang she is good! I had such an epiphany just now it actually put me on my “right path”.. I feel like I found my life purpose.. she calls is ” getting into alignment”. So I’m gonna share what I got with you guys k. Here’s the …

+ Read More