Tak Payah Jual

Tak Payah Jual

Salam Hi.

Harini amy tak tau nak tulis apa.. amy cuma tau amy nak tulis and amy kene tulis… sekarang ni tgh duduk sebelah husband amy.. x selesa.. sbb dia blh tgk amy tulis apa. Tgh duduk sebelah eh bukan depan tv.. tapi nampak mcm suami amy x baca pun.. hehe.. tapi dia blh tgk lol. entah2 dia tgh baca.. amy je xtau.. lol. ok..

cut the crap…

amy rs amy tau nak ckp apa.. jap..

ala xleh.. jap.

tadi dah rasa.. imagine.. imagine a world where ” TAK ADA MENJUAL”

semua org ada opinion masing2

semua org ada kesukaan masing2…

you don’t have to persuade anything.. to anyone..

wow.. that’d be awesome..

no jual2..

suami amy pakai ubat janggut.. so dia x bagi amy pegang pipi dia. nnti janggut dia x tumbuh.

amy ckp nak jadi mcm Gal Gadot (wonder woman tu) tapi abg kata x blh.. kita kene bersyukur dgn apa Allah bg.. amy kata blh sbb Allah nak buat sume blh.. abg ckp tak boleh, “mmg la Allah blh buat sume benda tapi kene ada sebab and penyebabnya sume” Amy kata blh sbb Allah boleh buat utk amy 🙂

Amy nak muka and body dia je.. xnak agama jew dia .. dgn amy nak charisma dia hehe.. but I don’t know the rest of her personal life.. it may suck than mine or better so I’ll just ignore it and leave it at that.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *